top of page

El Restaurante

Després de treballar a Casa Paloma les diferents races i maduracions de la carn, ens venia de gust endinsar-nos en el món dels ocells, recreant una Brasserie francesa…

​

​

​

Per a això, res més entrar a Chez Cocó trobaran “la broche” on no paren de donar voltes els nostres coquelets criats en llibertat. Ideals per a un comensal. A partir d'aquí comença la màgia del trinxat a la vista del client, pota… o pit de pollastre..?

​

​

 

Però, a qui no li agrada compartir?. Trobaran peces per a dos, tres i quatre comensals.
El pota Negra del Penedès, el Lumagorri del País Basc, la Garreta de vedella, el magret d'ànec o la gran Pintada. L'important és gaudir!


 

 

Ens ha agradat molt la idea d'un Restaurant on la primera impressió del client és entrar per la cuina i veure el que es cou que les coses no tenen perquè tenir un ordre establert. Què importa que va ser primer l'ou o la gallina quan l'important és el pollastre?

* * * * * * 
* * * * * * 
* * * * * * 
bottom of page