Després de l’experiència de Casa Paloma ens venia de gust endinsar-nos en el meravellós i enigmàtic món de les aus, utilitzant com a fil conductor les mítiques brasseries franceses …
Per això, hem recreat una zona de rostits ‘à la broche’, on tota classe d’aus i viandes donen voltes a l’espera de ser l’escollida pel comensal. A partir d’aquí, comença la màgica litúrgia del trinxat a la vista del client, pota … o pit ..?
Una de les condicionants més interessants del Restaurant és la cuina a peu de carrer que ocupa 2 dels 3 buits de façana. Hem agafat elements de les cuines tradicionals Toscanas i Provençals rescatant mosaics artesanals, olles de coure i terres de escaquer en fang donant-li una atmosfera actual i sofisticada.
Ens ha agradat molt la idea d’un Restaurant on la impressió que el client entra per la cuina i veu el que aquí es cou que les coses no tenen perquè tenir un ordre establert. Què importa que va ser primer l’ou o la gallina quan l’important és el pollastre?
Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información. CERRAR